Jaana Pelkonen: "Tätä ei olisi pitänyt lähettää..."

C Moren asiantuntija Olli Jokinen teki monia painavia huomioita Leijonien puolustuspelaamisesta tiukassa Ranska-voitossa

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 9.-25.5.2025

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla. MTV Katsomossa ottelut maksullisilla tilauksilla. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

Yksi niistä liittyi Ranskan 3-4-kavennukseen, jossa jäähyaitiosta tulleen Mikko Rantasen ratkaisut puhuttivat studiossa ottelun jälkeen. 

Jokinen arveli, että Rantanen pelasi tilanteessa yleisen sopimuksen vastaisesti. Asiantuntijan mukaan myös Marko Anttila reagoi osumasta NHL-tähden suuntaan. 

Leijonat oli Ranska-ottelussa puolustusalueellaan enemmän pulassa kuin edellisessä Ruotsi-matsissa, joka oli puolustuksellisesti onnistuminen. Jokisen mukaan suomalaispelaajat eivät päässeet nyt niin hyvin ensimmäisenä kiekkoihin kuin Tre Kronoria vastaan. 

– Hyvin epätavallista (Leijonille), Jokinen summaa. 

Mikä Rantasen pelaamisessa Ranskan kavennusosumassa ihmetytti? Ja mitä Jokinen ja toinen asiantuntija Niklas Bäckström peräänkuuluttavat Suomelta puolustuspäässä? Nämä asiat selviävät pääkuvan videolta. Alla puolestaan Leijonien 5-3-voittoon päättyneen ottelun maalikooste. 

Lue myös:

    Jaana Pelkonen: "Tätä ei olisi pitänyt lähettää..."